Gemeenschapslijst blij met ondersteuning horeca door gemeente Hilvarenbeek

De gemeente Hilvarenbeek heeft de horeca een aanbod gedaan dat met name de uitbreiding in de nabijheid van de bestaande terrassen mogelijk maakt. Hierdoor is een feitelijke (forse) uitbreiding alleen mogelijk voor de horeca die aan de Vrijthof zit en in de korte Gelderstraat. De rest van de horeca had al niet zo’n uitgebreid terras en kan dit mogelijk op de stoepen in de nabijheid uitbreiden (beperkt).

Als gemeente doen we hiermee in elk geval iets voor onze horeca ondernemers, reden waarom de Gemeenschapslijst dit initiatief sterk ondersteunt. Omdat de uitbreiding van de terrassen maximaal naar de capaciteit van voor de Coronacrisis mogelijk is, is de benadeling van de horeca verder weg van het Vrijthof beperkt. En de toeristische uitstraling van onze gemeente kan ermee weer op gang komen.