Wisseling van de wacht

nieuwe wethouder

Tijdens de raadsvergadering van 30 maart 2017 heeft Jan van Doormaal afscheid genomen als wethouder.

Jan is vanaf de start van de Gemeenschapslijst in 1999 actief binnen onze partij. Hij is gestart als commissielid Openbare Werken en in 2010 is hij overgestapt naar de commissie Ruimtelijke Ordening. Vanaf 2002 tot op heden is hij raadslid namens de Gemeenschapslijst.

In februari 2013 heeft hij het wethouderschap op zich genomen nadat Piet Hesselmans was teruggetreden. Jan heeft na vele jaren inzet voor de Beekse politiek heeft het stokje overgedragen aan Silvia Bloemsma. Silvia heeft na de gemeenteraadsverkiezingen in 2014 zitting genomen in de gemeenteraad van Hilvarenbeek. Zij zal nu de portefeuille van Jan overnemen en deze periode tot maart 2018 als wethouder aan de slag gaan.

We willen Jan heel hartelijk danken voor alle werk dat hij verricht heeft in de voorbije jaren zowel voor de partij, maar als wethouder ook zeker voor de Beekse inwoners. We wensen Silvia heel veel succes maar ook veel plezier in haar nieuwe functie.

Er is op 11 april een moment gepland om officieel afscheid te nemen van Jan van Doormaal. Dit zal zijn in Haghorst bij “Bij Verhoeven” van 18.00 uur tot 22.00 uur.